Изберете страница

ФЛЕКС

Диаметър
76 мм/3″
Диаметър
100 мм/4″
Диаметър
125 мм/5″
Диаметър
178 мм/7″
ЗърнистостЦвят
DT30050DT40050DT50050DT7005050
DT30100DT40100DT50100DT70100120
DT30200DT40200DT50200DT70200220
DT30400DT40400DT50400DT70400400
DT30600DT40600DT50600DT70600600
DT30800DT40800DT50800DT70800800
DT31800DT41800DT51800DT718001800
DT33500DT43500DT53500DT735003500
DT38500DT48500DT58500DT785008500
  • За мрамор, мозайка, бетон
  • Дебелина – 2.2 мм